Ziua Nuntii – Pregatirile de acasa

Urmeaza ziua cea mare, ziua nuntii tale,  si ai in minte o multime de idei, temeri si vise, sperand ca totul sa iasa asa cum ai planuit. Pe langa emotiile din momentul in care vei spune “da”si cele din timpul dansului mirilor, mai sunt si pregatirile de acasa.

Read More
Simplitate unui eveniment. Cum sa iti organizezi evenimentul – Nuante si aranjamente

Organizarea unui eveniment in familie, fie ca e vorba de o nunta, botez sau majorat, presupune multa rabdare. Mai mult decat atat,  putere de a lua cele mai bune decizii, dar si bun-gust. Cu totii ne dorim ca evenimentul pe care il organizam sa fie unul special, nemaivazut, confortabil pentru toata lumea. Din pacate putina lume reuseste acest lucru din pricina alegerilor pe care le fac. Simplitatea unui eveniment e cheia unui eveniment reusit si relaxat.

Read More
Nunta de zi – Avantajele unei nunti de zi, pregatirile si receptia de la restaurant

Aceasta este ziua mult asteptata, ziua care ti-a dat milioane de emotii si care te-a tinut pe jar, plina de nerabdare de atata timp. Ziua nuntii tale nu e doar una dintre cele mai importante zile din viata ta, ci va deveni si cea mai de pret amintire. De aceea, trebuie sa faci tot efortul pentru ca nunta sa fie pe gustul tau si al alesului inimii tale. Ziua aceasta este prima poveste pe care o scrieti in cartea istoriei voastre de cuplu casatorit.

Read More
Dansul mirilor – Momentul mult visat de tine prin ochii fotografului

Ziua cea mare nu mai e doar in visuri, nu mai e nici macar pe hartie. Toate planurile au fost deja puse la punct. Ziua cea mare a nuntii tale e astazi, e acum si trebuie sa te bucuri de fiecare moment. Fie ca vrei sau nu, se va scurge la fel de repede ca oricare alta zi. Astazi, pe langa faptul ca trebuie sa te bucuri de eveniment, trebuie sa iti pastrezi energia intreaga zi pentru dansul mirilor si alte momente importante.

Read More
Sedinta foto cu drona. Ce beneficii aduce folosirea unei drone?

Cu totii stim ca profesionalismul unui fotograf de evenimente nu e dat doar de cursurile urmate. Profesionalismul nu se masoara in testele facute, talentul mostenit, rabdarea si priceperea dobandite, ci si de echipamentele alese. Astfel, calitatea camerelor foto si video, a mecanismelor de stabilizare, bliturile si luminile folosite, toate conteaza. Ele formeaza impreuna un kit profesional cu ajutorul caruia fotograful si videograful pot realiza lucrari de calitate.

Read More
EnglishFrenchGreekItalianRomanianSpanish